01
01
© Nové logo 2015 www.bahl.cz
02
02
Sponzor BAHL Naledě.cz
03
03
Sponzor BAHL Chalupa v Beskydech
04
04
Zimní stadion Český Těšín - dějiště zápasů BAHL www.SUZCT.cz

První schůze BAHL 2013/2014

Vytisknout

První jednání ligové komise o novém ročníku BAHL proběhlo ve čtvrtek 1.8. LK řešila několik stěžejních záležitostí s rozjezdem nového ročníku BAHL.

Způsob rozhodování BAHL ligy je stejný jako v minulých letech. Tedy každý z týmů  BAHL má k dispozici jeden hlas. Celkem tedy o skutečnostech rozhoduje lichý počet 9-ti hlasů.

Jako hlavní téma nového ročníku je model soutěže s ohledem na rekonstrukci haly v ČT.  LK se nakonec rozhodla odehrát sezónu na ZS v Havířově jednokolovým systémem s následným play-off. Hrací dny budou upřesněny, cílem je hrát v "rozumné časy". LK rovněž volila vedení soutěže, které zůstalo stejné s tím že se však navíc volil druhý místopředseda. Stal se jím Lukáš Skotnica z Torpeda Havířov.
Dále LK rozhodovala o počtu účastníků pro nový ročník. Nakonec bude BAHL hrát tak jako v minulé sezóně 9 týmů. Rozšíření BAHL se tak s ohledem na několik skutečností, které jsou popsány v zápisu minimálně na rok odkládá.
Startovné do ligy bude 25 000 Kč a musí se spolu se soupiskou odevzdat do 31.8.2013 předsedovi ligy. Další hráče po 31.8. již není možno dopsat.

Zápis z jednání najdete  zde


Doplnění:
Vzhledem k tomu, že se tým Dynamo Mosty nebude účastnit soutěžního ročníku 2013/2014, byl dodatečně do soutěže BAHL přijat tým HC Nebory B

Copyright 2014 Beskydská amatérská hokejová liga - První schůze BAHL 2013/2014.
Všechna práva na design a grafiku jsou vyhrazena autorem - Martin Lisztwan
Joomla Templates by Wordpress themes free